Dutch Aprilia Owners

Trotse partner

Sinds de oprichting in 2018, is RN-Motoren nauw samen gaan werken met Dutch Aprilia Owners.

Niet alleen het concept, maar ook de verschillende ideeën hebben ons al snel over gehaald om mee te gaan in dit project.
Dutch Aprilia Owners wil een club zijn voor Aprilia eigenaren, door Aprilia eigenaren!  En dat is waar wij van RN-Motoren ook voor staan.  Gezamenlijk zullen we vele leuke dingen gaan doen, zoals beurzen, evenementen en toertochten!

De Oprichting:

Zaterdag 17 november 2018 hebben een aantal Aprilia rijders de aftrap gegeven voor het oprichten van de nieuwe merkenclub de Dutch Aprilia Owners (DAO).
De club richt zich op alle Aprilia rijders in Nederland en België die het merk Aprilia een warm hart toedragen, en deze passie gezamenlijk willen delen. Het doel van het bestuur is om leuke en gezellige evenementen te organiseren voor de Aprilia rijders in Nederland en België. Tevens kunt u via ons ook technische vragen stellen over uw type Aprilia en kunnen wij voorzien in officiële merchandise van Aprilia.
In overleg met de aangemelde leden (gratis) gaan we de club verder inrichten. Het moet in onze ogen een club worden van Aprilia rijders en voor Aprilia rijders!

 

 

Het doel:

Zoals benoemd moet er weer een club zijn voor en door Aprilia rijders en/of eigenaren. Wij willen geen rivaliserende club zijn die zich met andere clubs gaat bemoeien. Nee, bij ons staan plezier en saamhorigheid hoog in het vaandel. Niets moet en veel mag!

Wij merkten dat het clubgevoel de afgelopen jaren steeds meer terug liep en daarom hebben wij met dit initiatief de DAO opgericht.

Eerst alleen via Facebook en kort daarna via Instagram. Het was al snel duidelijk dat er veel animo voor is. Onze website is inmiddels online, en dat betekent dat de volgende stap in ons club bestaan is gezet.

Wij willen, door gebruik te maken van o.a social media, een lage instap zijn voor de beginnende en de ervaren Aprilia rijder. DAO (Dutch Aprilia Owners) moet een platform zijn waar jong en oud, beginnend en ervaren elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen uitwisselen en leren van elkaar.  Met deze unieke formule willen we graag het clubgevoel terug laten komen.